Skjærgården Bygg AS har solid erfaring med renovering av hus og leiligheter, og tar gjerne på seg totalrenovering av din bolig – enten det er hele, eller deler av deres bolig! Vi tilstreber å få gjort mest mulig innenfor ditt oppussingsbudsjett, enten du har et lite eller stort budsjett. Velger du å engasjere Skjærgården Bygg AS kan du føle deg trygg på at arbeidet blir gjennomført til avtalt tid og pris.Vi organiserer hele prosjektet fra start til ferdigstillelse.

Pusse opp hele boligen? Vi bistår deg i å pusse opp hele eller deler av din bolig! Er du den som ser mulighetene i et gammelt hus ? Eller har du alltid drømt om å restaurere/modernisere et gammelt hus?. Da hjelper Skjærgården Bygg AS deg på veien!

Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre prosessen med restaurering av bolig på en trygg og enkel måte, og vet hva som er lønnsomt å investere og det som ikke trengs!

Å restaurere en bygning vil si å helt eller delvis tilbakeføre den til en tidligere tilstand. Mange hus er gjennom årene blitt modernisert og tilført detaljer som ikke står i stil med byggeperioden. Om drømmen er originale trekk og autentisk stil, vil restaurering være et godt alternativ.Et problem mange sliter med er sopp og råteskader, enten det er i bunnsvill, vegger, etasjeskiller eller tak. vi fjerner skadede elementer og bygger det opp igjen på en trygg og tilfredsstillende måte, også bærende konstruksjoner.